Hypnose

Wat is hypnotherapie?


Hypnotherapie is een zeer effectieve behandelmethode. Als therapeut haal je herinneringen en traumatische ervaringen eenvoudig naar boven. Ingesleten patronen en negatieve gedachten worden opgespoord en behandeld. Er bestaan binnen de hypnotherapie veel verschillende technieken zoals o.a

  • NLP
  • Regressie
  • Innerlijk kindtherapie
  • Reïncarnatie
  • Zelfhypnose

Wat is zelfhypnose?


Hypnose is afgeleid van het Griekse woord "hypnos", dat slaap betekent. Hypnose lijkt op slapen, maar het heeft meer te maken met de ontspannen (volledig bewuste toestand) van de persoon. Bijna iedereen maakt in het dagelijkse leven trance of hypnose-achtige toestanden mee. Bijv. tijdens het geconcentreerd lezen van een boek, tv kijken of bij het dagdromen.
Met hypnose ervaart u een geestelijke en lichamelijke ontspanning en biedt een uitkomst in situatie
waarbij stress en psychische druk als hinderlijk ervaren worden.
Je communiceert met het onderbewuste. Als je jezelf in hypnose brengt, spreken we van zelfhypnose.

Trainingen en Workshops


Hypnomassage

Na de training hypnomassage ben je in staat om een cliënt te laten genieten van ontspanningshypnose, terwijl hij of zij geniet van een massage. De ontspanning van de massage zorgt ervoor dat de cliënten meer kunnen genieten van de hypnose en door de ontspanning van de hypnose, kunnen ze nog meer genieten van de massage

De hypnomassage kan je combineren met een volledige ontspanning massage. Dus of je nu alleen de rug wil massgeren, armen, benen of hoofd. Het is allemaal mogelijk. Het kan zowel op de massagetafel als op de massagestoel toegepast worden.

Basis hypnotherapie

Hypnotherapeut worden in slechts 4 dagen!

Onze hypnotherapiecursus bestaat uit 4 lesdagen waarin jij alle kneepjes van het vak leert. Wij leren je een snelle, eenvoudige, maar zeer krachtig werkzame manier van hypnotherapie. Hypnotherapie is een bewezen en succesvolle manier van therapie. Er zijn vele problemen en thema’s waarvoor mensen naar een hypnosepraktijk komen. Door middel van hypnotherapie kunnen cliënten worden geholpen in een of meerdere sessies.

Basis hypnose

Wilt u beter om kunnen gaan met stress en spanningen? De training basishypnose biedt u handvatten waardoor u zich beter kunt ontspannen. U leert meer controle te krijgen over uw gedachten. Dit gebeurt door u bewust te maken van de onbewuste processen, die zich in uw lichaam afspelen. Hypnose is goed om beter te slapen, als u minder wil roken of drinken, meer energie, rust en zelfvertrouwen wil of uw emotionele klachten wil aanpakken. Na deze training kunt u veilig en zelfstandig met hypnose aan de slag.